Bli me’ som…
SKUESPILLER

Påmelding: Dersom du tilhører Gamlegrendåsen skolekrets kan du bli tatt opp som skuespiller i Åsenteateret fra og med 5. til og med 7 klasse. Det er mange som ønsker å være med i Åsenteateret, og det er venteliste for å komme med. Det er lurt å sette seg opp på ventelisten allerede fra barna starter i 1. klasse på Gamlegrendåsen skole. Vi oppfordrer spesielt gutter til å melde seg på da vi ønsker å ha så lik fordeling mellom jenter og gutter som mulig.

Det praktiseres ingen audition, og du må ikke ha noen forkunnskaper eller erfaring fra tidligere. Det eneste som er nødvendig er at du har lyst selv, møter opp på øvingene, lytter for å lære av instruktørene og ha det gøy. Når du først har blitt en del av Åsenteateret får du delta helt til du fyller 18 år, eller når du selv velger å slutte.

Familieaktivitet: Å være med i teateret er en aktivitet for hele familien. Minst en foresatt må være med i en av dugnadsgruppene; kulisse, kostyme, marked eller styret.

Øvingstidspunkt (hvor/når): Vi øver på musikkrommet og gymsalen på Gamlegrendåsen skole hver mandag kl.18-20. Øvingene og forestillingen følger skoleåret. Oppstart er i begynnelsen av september, og forestilling holdes i slutten av april påfølgende år.

Det legges opp til ca. èn øvingshelg i måneden (lørdag og søndag). Tidspunkt og lengden på øvingshelgene vil variere litt etter hva det er behov for å gå gjennom. I tillegg vil det være en intensivuke uken før forestilling (premiére på en lørdag) der det vil bli øvinger hver dag. Den uken vil det være behov for å la barna og ungdommene få noe fri fra skolen enkelte dager.

Bli me’ som…
SPONSOR

Ønsker du å bidra som sponsor? Åsenteateret takker og bukker om du/dere ønsker å bidra!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bli me’ som…
FRIVILLIG

Ønsker du å bidra som frivillig? Åsenteateret trenger hjelp fra personer som kunne tenke seg en verdifull hobby med litt snekring og kostymesying. I kulissegruppa vil du få bidra til å snekre, male, være kreativ med materialer, etc. Se bildebanken for alle flotte kulisser som har blitt laget – alt av frivillige foreldre på fritiden. Vi jobber med kulissene i øvingstiden, mandager kl.18-20 og innimellom ved helgeøving.
Kostymegruppa syr, klipper, limer, går på loppemarked, leiter i skuffer og skap, danderer og fikser. Dersom du liker å holde på med stoffer, strikker eller synes det er gøy å kle opp skuespillere i kostymer, så trenger vi deg!
Vi takker og bukker for alle som ønsker å bidra!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.