Bli me’ som…
SKUESPILLER

Info om skuespillere/det å være skuespiller: Du kan bli tatt opp som skuespiller i Åsenteateret fra og med 5.klasse. Det praktiseres ingen audition, og du må ikke ha noen forkunnskaper eller erfaring fra tidligere. Det eneste som er nødvendig er at du har lyst selv, møter opp på øvingene, lytter for å lære av instruktørene og ha det gøy. Når du først har blitt en del av Åsenteateret får du delta helt til du fyller 17 år, eller når du selv velger å slutte. Alderen til skuespillerne som er med nå spenner fra 10 til 17 år og det er en variert gruppe med jenter og gutter.

Øvingstidspunkt (hvor/når): Vi øver på musikkrommet og gymsalen på Gamlegrendåsen skole hver mandag kl.18-20. Øvingene og forestillingen følger skoleåret. Oppstart er i begynnelsen av September, og forestilling holdes i slutten av April påfølgende år.

Det legges opp til ca. èn øvingshelg i måneden (lørdag og søndag). Tidspunkt og lengden på øvingshelgene vil variere litt etter hva det er behov for å gå gjennom. I tillegg vil det være en såkalt intensivuke uken før forestilling (premiére på en lørdag) der det vil bli øvinger hver dag. Den uken vil det være behov for å la barna og ungdommene få fri fra skolen Torsdag og Fredag.

Bli me’ som…
SPONSOR

Ønsker du å bidra som sponsor? Åsenteateret takker og bukker om du/dere ønsker å bidra!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bli me’ som…
FRIVILLIG

Ønsker du å bidra som frivillig? Åsenteateret trenger hjelp fra personer som kunne tenke seg en verdifull hobby med litt snekring og kostymesying. I kulissegruppa vil du få bidra til å snekre, male, være kreativ med materialer, etc. Se bildebanken for alle flotte kulisser som har blitt laget – alt av frivillige foreldre på fritiden. Vi jobber med kulissene i øvingstiden, mandager kl.18-20 og innimellom ved helgeøving.
Kostymegruppa syr, klipper, limer, går på loppemarked, leiter i skuffer og skap, danderer og fikser. Dersom du liker å holde på med stoffer, strikker eller synes det er gøy å kle opp skuespillere i kostymer, så trenger vi deg!
Vi takker og bukker for alle som ønsker å bidra!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.